LOGGA IN
Gratis Webinar: Lyckas som fotograf!
JA TACK!

Se en förelsning som hjälper dig förvandla din fotodröm till verklighet.

GRATIS WEBINAR:

Lyckas som fotograf

JA TACK!

Fånga genuina uttryck på barn

Att fånga genuina uttryck på barn är en viktig del i att dina bilder blir känslofyllda. Därför behöver du ha koll på vad du kan göra för att få barnen du fotar att känna sig avslappnade.

I detta avsnitt kommer får du därför lära dig 3 tips som vi rekommenderar när det gäller just att fånga genuina uttryck på barn.
 


FRÅGA från tittare:

"Jag behöver tips på hur man fångar genuina uttryck på barn. Mina bilder ser så stela ut när jag fotar. Kan du snälla hjälpa mig?"

Det här kanske gäller dina egna barn, eller så kanske du jobbar som barnfotograf och vill ha tips på hur du kan få en ännu bättre känsla i dina bilder.

Vårt jobb som fotografer är att se till att veta vad vi ska göra eller säga för att generera genuina uttryck innan vi plockar fram kameran. De vi fotar ska känna sig bekväma med oss, framförallt om de är barn.

Se även till att ladda ner din digitala gåva nedan som ger dig en sammanställning över de 3 tips som ges i detta avsnitt.
 


Är du helt ny här? Välkommen!

Hos Fotoakademien hittar du mängder med fotokurser, fotoworkshops, fototips, resurser och en hel massa annat som kan stärka dig under din resa som fotograf.

Du har alltså kommit helt rätt om du vill växa och utvecklas, oavsett om du vill jobba som fotograf i framtiden, om du redan är ett proffs, eller om du bara vill vara hobbyfotograf.

Vi finns till för dig som vill växa som människa, bli en bättre porträttfotograf, få ny kunskap & inspiration, känna dig mindre ensam och få mängder med stöd, pepp och support från ett stort gäng likasinnade människor.

Gabriella Soutine 
Grundare | Fotoakademien

DELA VIDEON MED DINA VÄNNER:

 

Gillar du innehållet? Lämna en kommentar nedan.

 
 

Du kanske också gillar...

Välkommen in i Gemenskapen.

Dörrarna till Fotoakademiens Guld-Medlemskap är just nu stängt för nya medlemmar, men du kan skriva upp dig på väntelistan för att få första tjing när vi öppnar upp igen.
För dig som vill bli en bättre porträttfotograf!

Du har snart möjlighet att ta del av ett enormt kursbibliotek med webbkurser från några av Sveriges främsta Fotografer med över 50+ timmar videoavsnitt i ämnen som:


✔️  FOTOGRAFERING
✔️  REDIGERING
✔️  PERSONLIG UTVECKLING
✔️  FÖRETAGSUTVECKLING

Förutom utbildningar får du dessutom tillgång till exklusiva medlemsförmåner, bonusar, intervjuer och mycket mer. 

LÄS MER HÄR ▸

Välkommen in i
gemenskapen

Dörrarna till Fotoakademiens Guld-Medlemskap är just nu stängt för nya medlemmar, men du kan skriva upp dig på väntelistan för att veta när dörrarna öppnas.
För dig som vill bli en bättre porträttfotograf!

Du har snart möjlighet att ta del av ett enormt kursbibliotek med webbkurser från några av Sveriges främsta Fotografer med över 50+ timmar videoavsnitt i ämnen som:


FOTOGRAFERING
REDIGERING
PERSONLIG UTVECKLING
FÖRETAGSUTVECKLING

Förutom utbildningar får du dessutom tillgång till exklusiva medlemsförmåner, bonusar, intervjuer, livesändningar och mycket mer. 

LÄS MER HÄR ▸

SUPPORT

✎ Logga in i Medlemssidan
✉  [email protected]
☞ Bli medlem
✍︎ Kontakt

SUPPORT

✉  [email protected]
✎ Logga in
☞ Bli medlem
✍︎ Kontakt