LOGGA IN
Gratis Webinar: Lyckas som fotograf!
JA TACK!

Se en förelsning som hjälper dig förvandla din fotodröm till verklighet.

GRATIS WEBINAR:

Lyckas som fotograf

JA TACK!

Hur du hittar den perfekta fotoplatsen

Om du vill få tips på hur du hittar den perfekta fotoplatsen för dina utomhusfotograferingar så är detta avsnitt för dig.

 


FRÅGA från tittare:

"Jag tycker mina bilder ser så tråkiga ut och skulle behöva tips på hur jag kan tänka när det gäller just platser. Vart hittar man dem så det ser fint ut på bilderna?"

Något vi rekommenderar är att ha koll på platser när det gäller ljus, sol och andra saker som kan bidra till dina bilder. I detta avsnitt kommer du få våra bästa tips så att du själv kan ha din egen lista på dina favvo-platser.

Se även till att ladda ner din digitala gåva nedan som sammanställer tipsen så du kan spara dem inför framtiden.⁣

 


Är du helt ny här? Välkommen!

Hos Fotoakademien hittar du mängder med fotokurser, fotoworkshops, fototips, resurser och en hel massa annat som kan stärka dig under din resa som fotograf.

Du har alltså kommit helt rätt om du vill växa och utvecklas, oavsett om du vill jobba som fotograf i framtiden, om du redan är ett proffs, eller om du bara vill vara hobbyfotograf.

Vi finns till för dig som vill växa som människa, bli en bättre porträttfotograf, få ny kunskap & inspiration, känna dig mindre ensam och få mängder med stöd, pepp och support från ett stort gäng likasinnade människor.


Gabriella Soutine 
Grundare | Fotoakademien

DELA VIDEON MED DINA VÄNNER:

 

Gillar du innehållet? Lämna en kommentar nedan.

 
 

Du kanske också gillar...

Välkommen in i Gemenskapen.

Dörrarna till Fotoakademiens Guld-Medlemskap är just nu stängt för nya medlemmar, men du kan skriva upp dig på väntelistan för att få första tjing när vi öppnar upp igen.
För dig som vill bli en bättre porträttfotograf!

Du har snart möjlighet att ta del av ett enormt kursbibliotek med webbkurser från några av Sveriges främsta Fotografer med över 50+ timmar videoavsnitt i ämnen som:


✔️  FOTOGRAFERING
✔️  REDIGERING
✔️  PERSONLIG UTVECKLING
✔️  FÖRETAGSUTVECKLING

Förutom utbildningar får du dessutom tillgång till exklusiva medlemsförmåner, bonusar, intervjuer och mycket mer. 

LÄS MER HÄR ▸

Välkommen in i
gemenskapen

Dörrarna till Fotoakademiens Guld-Medlemskap är just nu stängt för nya medlemmar, men du kan skriva upp dig på väntelistan för att veta när dörrarna öppnas.
För dig som vill bli en bättre porträttfotograf!

Du har snart möjlighet att ta del av ett enormt kursbibliotek med webbkurser från några av Sveriges främsta Fotografer med över 50+ timmar videoavsnitt i ämnen som:


FOTOGRAFERING
REDIGERING
PERSONLIG UTVECKLING
FÖRETAGSUTVECKLING

Förutom utbildningar får du dessutom tillgång till exklusiva medlemsförmåner, bonusar, intervjuer, livesändningar och mycket mer. 

LÄS MER HÄR ▸

SUPPORT

✎ Logga in i Medlemssidan
✉  [email protected]
☞ Bli medlem
✍︎ Kontakt

SUPPORT

✉  [email protected]
✎ Logga in
☞ Bli medlem
✍︎ Kontakt